Bűnmegelőzési nap a Csodás Hagyatékunk Akadémián

dori képe
0 comment(s)

Hogyan lehet hatékonyan bűnt megelőzni? Kikből válnak bűnözők? Milyen következményekkel járnak a különféle bűncselekmények? Hogyan kerüld el, hogy bűncselekmény áldozata legyél?
A Csodás Hagyatékunk Akadémia egy bűnmegelőzési napot szervezett diákjainak, melyen többek között ezekre a kérdésekre is választ kaptak.
Az Akadémia és a meghívott előadók is azt vallják, hogy a legjobb bűnmegelőzés a személyiségfejlesztés. A magabiztos és stabil embereknek eszük ágában sincs bűnt elkövetni, ezért ezen a napon is az önfejlesztés, önmegismerés volt hangsúlyos.
Nagyon sok interaktív játékkal, közösségépítő feladattal készültek előadóink, melyek a tudás bővítésen túl jó néhány vidám percet okoztak a csapatnak. A nap folyamán a zene is segítségünkre volt, abban, hogy a kreativitás és az egyéniség még könnyebben a felszínre törhessen.
Az önmegismerést egy komplex önismereti teszttel is segítettük, ami a személyiségjegyeken túl jól rámutatott arra, hogy kinek milyen munka vagy munkák irányába érdemes elindulnia a jövőben, miben tudná a tehetségét igazán kibontakoztatni.
A nap rengeteg izgalmat és tanulságot hozott, jövőbeli csoportjaink számára is szervezünk majd ilyen alkalmakat.

Képgaléria: